Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου που ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο reality μαγειρικής.

«Η Μαρίνα έγινε φίλη μου στο διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δεν μου είπε ποτέ τι θα κάνω. Το μόνο που μου είπε είναι να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω. Όλοι έχουν μπει με μια στρατηγική μέσα στο σπίτι. Εγώ νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να παίξουν έτσι, όπως έπαιξα εγώ… Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με την μαρίνα και τον Παύλο.

Περίμενα ότι θα κατέβαινα χθες να μαγειρέψω. Το περίμενα, αλλά με είχε πάρει πολύ από κάτω. Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία εκείνη την ημέρα. Περίμενα ότι ο Τζιοβάνι αν χρησιμοποιούσε την κάρτα, θα τη χρησιμοποιούσε μόνο για την Μαργαρίτα. Δεν χρησιμοποίησε την κάρτα για να κατεβάσει εμένα, αλλά για να σώσει την Μαργαρίτα.

Είναι πολύ καλός μάγειρας ο Ιωάννης, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα, γιατί εκεί το χάνει. Ο Νίκος είναι πολύ καλός και όταν μαγειρεύει παλεύει, δίνει μάχη. Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο.

Η Μαργαρίτα έχει ταλέντο. Δοκιμάζει κάτι και ξέρει πώς να το μαγειρέψει. Ξέρω ότι θα πάει μέχρι τον τελικό, αλλά θα ήθελα να τη δω σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα.

Στο τέλος, η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση της από το MasterChef έχει επικοινωνήσει με την Μαρίνα και διατηρεί ακόμα καλές σχέσεις μαζί της.