Οι πρωταγωνιστές του “Riverdale” μιλάνε για την συνεργασία τους με τον αείμνηστο Luke Perry στη σειρά

Οι πρωταγωνιστές του "Riverdale" μιλάνε για την συνεργασία τους με τον αείμνηστο Luke Perry στη σειρά

Συνέντευξη στο Vulture, παραχώρησαν οι KJ Apa, Madelaine Petsch, Lili Reinhart, Charles Melton, Cole Sprouse και Camila Mendes λίγο πριν ολοκληρωθεί η 7η και τελευταία σεζόν του «Riverdale».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς του CW, μεταξύ άλλων θυμούνται τον δεσμό τους με τον αείμνηστο Luke Perry και αναπολούν τη διαρκή θετική επίδραση που είχε πάνω τους ο ηθοποιός που έπαιζε τον μπαμπά του KJ Apa.

«Ο Λουκ ήταν χρησμός για μένα και για πολλούς ανθρώπους της σειράς. Ειδικά για να μας καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια αυτών των δύο πρώτων ετών χάους και σύγχυσης και την άνοδο προς την επιτυχία. Νομίζω ότι είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο η παράσταση είναι εδώ που είναι σήμερα», είπε η Madelaine Petsch που υποδύεται τη Cheryl Blossom στη σειρά.

Ενώ ο Sprouse που υποδύεται τον Jughead Jones, υποστήριξε ότι ο Perry φαινόταν να έχει έναν τρόπο να προβλέψει όλα όσα “θα περνούσαν” οι ηθοποιοί καθ ‘όλη τη διάρκεια της παράστασης. Για πολλά από τα μέλη του καστ, το ιδιόμορφο εφηβικό δράμα ήταν ο πρώτος τους σημαντικός ρόλος.

«Συχνά σκέφτομαι πώς ο [Πέρι] θα καθόταν και απαντούσε σε αυτές τις ερωτήσεις αν ήταν ακόμα μαζί μας», συλλογίστηκε ο Cole.

«Ήμασταν τυχεροί που συνεργαστήκαμε μαζί του», είπε η Mendes που υποδύθηκε τη Veronica Lodge και συμφώνησε ολόψυχα

Επίσης οι ηθοποιοί θυμήθηκαν με αγάπη τη ζεστή συμπεριφορά και το μοντέρνο στυλ του Luke Perry.

Η Petsch θυμόταν πώς θα φορούσε τα «μικρά γυαλιά» του, ενώ ο Sprouse είπε ότι είχε έναν «όμορφο και παθιασμένο» τρόπο να μιλάει «εκεί που έφτασε πολύ κοντά στο πρόσωπό σου».

Να θυμίσουμε πως ο Luke Perry πέθανε τον Μάρτιο του 2019 σε ηλικία 52 ετών, από εγκεφαλικό.