Οι λεπτομέρειες του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Οι λεπτομέρειες του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Στην τελική ευθεία βρίσκετε ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκης και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και ο επίσης ηθοποιός και μουσικός σύντροφός της, πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στη Σύρο, τόπο καταγωγής της Δανάης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρευτούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα της Ντελαγκράτσια στις 7 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων της ηθοποιού.

Ενώ στο πλευρό της Δανάης Μιχαλάκη θα βρεθούν εκείνη την μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και τον καλό της φίλος, Ιωάννη Αθανασόπουλο.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου από την άλλη πλευρά, θα συνοδεύεται από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ μεταξύ άλλων ρύζι θα του πετάξουν τα μέλη του συγκροτήματός του, “Polkar”.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.