Οι έντονες αντιδράσεις για τις εικόνες του Αναστάσιου Ράμμου που τον δείχνουν ως Ιησού και η απάντηση του φωτογράφου

Οι έντονες αντιδράσεις για τις εικόνες του Αναστάσιου Ράμμου που τον δείχνουν ως Ιησού και η απάντηση του φωτογράφου

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τελευταία φωτογράφιση του Αναστάσιου Ράμμου που ποζάρει ως άλλος Ιησούς κατά τη σταύρωση, σε μια προσπάθεια καλλιτεχνικής αποτύπωσης του Θείου δράματος.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες ανέβηκαν στον λογαριασμό του στο Instagram και υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια. «Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος» αναφέρει ένας χρήστης χαρακτηριστικά, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Εντάξει το τερμάτισες νομίζω… Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις».

Ενώ ο φωτογράφος, Μάριος Τσουλχάι που εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο project, έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη δική του απάντηση.

«Δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το project σημαίνει πως δεν πιστεύω, αντιθέτως πιστεύω πολύ, αλλά είναι Τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ό,τι θεωρούμε δεδομένο, να δείξεις την διαφορετική πλευρά ενός γεγονότος. Γι’ αυτό και αν όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021, πώς θα έμοιαζε η σταύρωση του Χριστού;» έγραψε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος, προσπαθώντας έτσι να εξηγήσει το σκεπτικό του.