Οι δηλώσεις του Γιώργου Σαμπάνη μετά το τροχαίο ατύχημα και η πρώτη αναφορά στη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σαμπάνη μετά το τροχαίο ατύχημα και η πρώτη αναφορά στη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης, με αφορμή τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο τραγουδιστής που εμφανίστηκε μέσω skype από την Ιταλία, στην οποία βρίσκεται με τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγες ημέρες.

«Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ενώ όταν η Ναταλία Γερμανού είπε στον Γιώργο Σαμπάνη για την Ιωάννα Σαρρή και αν θέλει να μπει στο πλάνο για να χαιρετήσει, εκείνος απάντησε: «Έχει κοκκινήσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα».