Οι αποκαλύψεις της Τζένης Μελιτά για τον επικείμενο γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη

Οι αποκαλύψεις της Τζένης Μελιτά για τον επικείμενο γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη

Συνέντευξη στο περιοδικό Hellο, παραχώρησε η Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον επικείμενο γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια τόνισε ότι το μυστήριο θα γίνει σε στενό κύκλο και δεν θα υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι. Παράλληλα δεν θέλησε να αποκαλύψει την ημερομηνία.

Εσύ, Τζένη, είσαι σε περίοδο προετοιμασιών για το γάμο σου. Πώς αισθάνεσαι, πώς είναι αυτή η περίοδος για σένα;

Είναι αρκετά αγχωτική. Όχι μόνο όσον αφορά το κομμάτι των προετοιμασιών, αλλά και γιατί αναλαμβάνω μια δέσμευση μπροστά τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Αυτό έχει άγχος, έχει σκέψη. Είναι σαν να πηγαίνω σε επόμενη πίστα. Από την άλλη, είναι πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η ημέρα για να περάσουμε πολύ όμορφα. Στο bachelorette μου εισέπραξα πολλή αγάπη από τις φίλες μού. Ήταν μια μοναδική στιγμή και νομίζω ότι το ίδιο συναίσθημα θα νιώσω και στο γάμο καθώς θα έχουμε πολύ λίγο κόσμο.

Άρα, ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο.

Σε πολύ κλειστό κύκλο! Θα γίνει για να πούμε με το σύντροφό μου: «Αγαπιόμαστε, είμαστε μαζί εννέα χρόνια, ας δούμε τι έρχεται».

Τζένη, πότε με το καλό ο γάμος;

(Γέλια). Αυτό είναι κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ!

Δηλαδή δεν θα υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι;

Θα είμαστε πολύ λίγα άτομα και θέλουμε να τον ζήσουμε πολύ προσωπικά. Κατόπιν… εορτασμού, μπορεί να ανεβάσω κάτι στα social μου.