Ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε για τον τίτλο της εκπομπής του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα

Ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε για τον τίτλο της εκπομπής του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα

Τον τίτλο της εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε την ενόχλησή του και τη συγκίνησή του, αφού το τίτλος της εκπομπής «Όλα Γκουντ» μοιάζει με τον τίτλο της εκπομπής «Όλα» του Θέμη Αναστασιάδη.

«Να πω κάτι που έχει σχέση με τους παρουσιαστές, στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί τους. Εγώ δεν είμαι ο φύλακας του ιερό δισκοπότηρου του “Όλα”.

Το “Όλα” με τον Θέμο έχει γράψει την ιστορία του. Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο, μου φαίνεται ότι λείπει η ευαισθησία να παίρνεις το όνομα μια εκπομπής που έχει γράψει τη δική της ιστορία, ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και να χρησιμοποιείς το “Όλα”. Το “Όλα” είχε πάντα δίπλα του και κάτι συμπληρωματικό και όταν κάνει μια εκπομπή “Όλα Γκουντ”…Τους προτείνω να πάνε στο Μαρούσι, στον τρίτο όροφο υπάρχει ένα γραφείο με μια θέση άδεια, να πουν ότι κάνουν μια εκπομπή με τίτλο “Όλα Γκουντ” και θα εισπράξουν την απάντηση.

Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της τηλεοπτικής ιστορίας και ο τρόπος που σεβόμαστε αυτό που έχει συμβεί. Θα έπρεπε να υπάρξει μια δεύτερη σκέψη και μακάρι να την κάνουν. Ποτέ δεν είναι αργά», είπε ο Βαγγέλης Περρής φανερά συγκινημένος και ενοχλημένος.