Ο Tom Hardy… έφτυσε τον Armie Hammer κατά τη διάρκεια της οντισιόν του Mad Max

Ο Tom Hardy... έφτυσε τον Armie Hammer κατά τη διάρκεια της οντισιόν του Mad Max

Μία απρόβλεπτη κίνηση του Tom Hardy ήταν αυτή που του χάρισε τον ρόλο στο επικό Mad Max.

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει το επερχόμενο βιβλίο του Κάιλ Μπουχαναν με τίτλο «Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road», όταν έφτασε η ώρα της οντισιόν για τον ρόλο του Max, υπήρχαν τρεις υποψήφιοι ηθοποιοί στο σετ, ο Armie Hammer, ο Tom Hardy και ο Jeremy Renner.

Ενώ οι δύο όμως, δεν πρόλαβαν καν να κάνουν την προσπάθειά τους, αφού ο Hardy κέρδισε αμέσως με την ερμηνεία του όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό.

«Στο τέλος της οντισιόν για την ταινία, ήρθε η σειρά του Μαξ. Υπήρχαν τρεις υποψήφιοι, ο Ρένερ, ο Χάμερ κι ο Χάρντι. Ο Τομ Χάρντι και ο Άρμι Χάμερ διάβαζαν σχεδόν ταυτόχρονα το σενάριο του ρόλου και ξαφνικά, ο Χάρντι σφίγγει τα δόντια του και φτύνει τον Χάμερ στο πρόσωπο. Τότε, ο Χάμερ γύρισε και είπε στον σκηνοθέτη, τον Τζορτζ Μίλερ ότι δεν του αξίζει ο ρόλος. Συγκεκριμένα, του λέει: “Ας πάρει ο Χάρντι τον ρόλο του Μαξ”», αναφέρει στο βιβλίο του ο ηθοποιός.

Ο Armie Hammer αυτό το διάστημα απέχει από τον κινηματογραφικό χώρο, καθώς βρίσκεται σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ, μετά τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί τόσο για σεξουαλική επίθεση, όσο και για κανιβαλισμό.

Μάλιστα, ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβαινε στις σχέσεις του με τις προηγούμενες συντρόφους του ήταν απολύτως συναινετικό.