Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλάει για τη σχέση του σήμερα με την Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλάει για τη σχέση του σήμερα με την Σίσσυ Χρηστίδου

Συνέντευξη στο Real Fm και τον Δημήτρη Μάρκο, παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του και τη σχέση του σήμερα με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό της πανδημίας είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ» είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ενώ σχετικά με τη σχέση του σήμερα με τη Σίσσυ Χρηστίδου ο τραγουδιστής ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».