Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος περιγράφει τη συνάντηση του με τον Matthew Perry

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος περιγράφει τη συνάντηση του με τον Matthew Perry

Στην εκπομπή «Live News», μίλησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Matthew Perry.

Συγκεκριμένα ο κριτικός κινηματογράφου αναφέρθηκε στη συνάντησή τους, πριν αρκετά χρόνια στην Αμερική.

«Ακόμα και για κάποιους σαν εμάς, που τα “Φιλαράκια” δεν είναι της γενιάς μας, πάντα παρακολουθώντας αυτή τη σειρά, καταλάβαινα για ποιον λόγο δημιουργεί αυτή τη φαντασίωση της οικειότητας στον τηλεθεατή. Ταυτίζεσαι με όλους τους ρόλους και τον καθένα μαζί, είναι η επιτομή της τηλεόρασης που σε κάνει να νιώθεις κομμάτι της», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και στη συνέχεια μίλησε για τον θάνατο του Matthew Perry και την εξάρτησή του από το αλκοόλ.

«Είναι πολύ σοκαριστικό το γεγονός. Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Μάθιου Πέρι για την εφηβική του ηλικία. “Εάν δεν είμαι η επιτομή του αλκοολικού, που πίνω ένα μπουκάλι κρασί και λέω ότι κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν οι κανονικοί άνθρωποι, τότε δεν ξέρω ποια είναι”. Έφτασε στα 55 χάπια την ημέρα κι έλεγε ότι “μόνο έτσι μπορώ να μη νιώθω άρρωστος”», εξήγησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Ωστόσο, αναφορικά με την συνάντησή τους, είπε: «Ήταν πολύ καλός κωμικός. Τον είχα συναντήσει πριν 20 και πλέον χρόνια, σε μια συνέντευξη με αφορμή το “Fools Rush In” που έπαιζε με τη Σάλμα Χάγιεκ. Ήταν ένας γλυκύτατος, συμπαθέστατος άνθρωπος».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αν ο Perry δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για τα προβλήματα εθισμού του, ο ίδιος βλέποντάς τον δεν θα το καταλάβαινε ποτέ.

«Δεν θα μπορούσα να το έχω υποψιαστεί ποτέ, ήταν πολύ ευχάριστος, φαινόταν πολύ υγιής. Φυσικά, μέσα σε 5-6 λεπτά, δεν μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν άνθρωπο», σημείωσε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και πρόσθεσε:

«Τα τελευταία χρόνια τον είχαμε χάσει από τη σόουμπιζ. Ο τελευταίος, ας πούμε, μεγάλος του ρόλος ήταν να γράψει τα απομνημονεύματά του και να μοιραστεί με τον κόσμο αυτό το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ήταν ο πρώτος που “έσπασε” τον κύκλο των κολλητών. Ταλαιπωρημένος με διαλυμένο οργανισμό, είχε σφιχταγκαλιαστεί με τον θάνατο».