Ο Τάκης Ζαχαράτος μας δείχνει καρέ – καρέ τη μεταμόρφωσή του σε Άννα Βίσση

Ο Τάκης Ζαχαράτος μας δείχνει καρέ – καρέ τη μεταμόρφωσή του σε Άννα Βίσση

Μια ιστορική στιγμή παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στον μεγάλο τελικό του J2US, καθώς η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής.

Συγκεκριμένα οι δυο τραγουδίστριες που φημολογούταν ότι είναι σε κόντρα εδώ και δεκαετίες, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην σκηνή και “έγραψαν” ιστορία, καθώς τραγούδησαν μαζί βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος σε μια φημολογούμενη κόντρα που μετράει περίπου 25 χρόνια.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση προσκάλεσε στην σκηνή την Δέσποινα Βανδή και μαζί τραγούδησαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Η συνάντηση των δύο γυναικών συζητήθηκε ιδιαίτερα στα social media και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Τάκης Ζαχαράτος με ένα απολαυστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιμήθηκε Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή και σκόρπισε γέλιο στους followers του.

Συγκεκριμένα, ο ανατρεπτικός performer μας έδειξε τι συνέβη στα παρασκήνια πριν από τη συνάντηση και τι κουβέντιασαν οι δύο τραγουδίστριες πριν ανέβουν στη σκηνή.

Το βίντεο έγινε viral και ο Τάκης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social mediaδημοσίευσε φωτογραφίες από τη μεταμόρφωσή του στην απόλυτη!

Μάλιστα, ο Τάκης όσο και η ομάδα τους έκαναν εκπληκτική δουλειά, αφού η ομοιότητα του με την Άννα Βίσση ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτική!

Τα μαλλιά του Τάκη Ζαχαράτου επιμελήθηκε ο hair stylist Δημήτρης Αποστολίδης ενώ το make up, ο Αχιλλέας Χαρίτος.