Ο Συνήγορος: Όσα θα δούμε απόψε

Ο Συνήγορος: Όσα θα δούμε απόψε

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ
Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 24:00 με διπλό επεισόδιο

«Η ελπίδα είναι καλό πράγμα, ίσως το καλύτερο πράγμα από όλα, και κανένα καλό πράγμα δεν πεθαίνει ποτέ»
(Απόσπασμα από την υποψήφια για 7 Όσκαρ ταινία “Shawshank Redemption”)

Από το Γραφείο 605 της Κεντρικής Εισαγγελίας της Σεούλ, όπου εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο, με ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών, ανακαλύπτει ότι έχει γίνει ο κρατούμενος 3866! Από αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ξυπνάει αδίστακτος δολοφόνος!

Ένας παθιασμένος υπερασπιστής του Νόμου κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας και της 6χρονης κόρης του!  Ένας άντρας, που έχει χάσει τη μνήμη της πιο σημαντικής στιγμής στη ζωή του! Έτσι ξεκινά η ιστορία μας.

Δευτέρα 6/6
Επεισόδια 16 + 17

Ο Τζουνγκ-Γου υποφέρει από την ανάκληση αναμνήσεων αλλά ένας απίθανος σύμμαχος ενισχύει τον αγώνα του για δικαιοσύνη. Η αθωότητά του αποδεικνύεται λόγω του Λι Σονγκ Γκιού  και διεκδικεί ξανά τη θέση του ως εισαγγελέας.  Ο Μιν – Χο έχει μια εκρηκτική συνάντηση με ένα μέλος της οικογένειας. Δύο μήνες αργότερα, ο Τζουνγκ-Γου, έχοντας στοιχεία για το φόνο της Τζένιφερ Λι, επισκέπτεται την τελετή εγκαινίων του Μιν -Χο και οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι.

Η επιτόπια επιθεώρηση της βίλας, όπου πήγαν ο Μιν – Χο  και η Τζένιφερ Λι, προχωρά και βρίσκεται ίχνος από το αίμα της. Ο Τζουνγκ-Γου  δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους γύρω από τον Μιχ – Χο να επιλέξουν εάν θα βοηθήσουν στη σύλληψή του ή αν θα  ζήσουν για πάντα έχοντας στη συνείδησή τους αυτή την αμαρτία. Εν τω μεταξύ, ο Μιν – Χο πηγαίνει στην Εισαγγελία για να συναντήσει τον Κιμ-Σοκ.  Με τη βοήθεια της Γιόν-Χε θα μπορέσει ο Τζουνγκ-Γου να πιάσει τον Μιν – Χο πριν φύγει από τη χώρα;

***Σημ: Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Παρκ Τζουνγκ – Γου, το «Παρκ» είναι το επίθετο και το Τζουνγκ – Γου είναι το όνομα του ήρωα ***

#StarSynigoros

https://twitter.com/StarChannelGr/status/1503457626184728579
https://www.instagram.com/p/CbGKo9rKQe-/
https://www.facebook.com/StarChannelGrTV/videos/650458516236641

https://www.star.gr/tv/seires/osunigoros/
https://www.star.gr/tv/pressroom/