Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε αγωγή ύψους 255.000 ευρώ στον Αλέξη Κούγια | Η αντίδραση του ποινικολόγου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε αγωγή ύψους 255.000 ευρώ στον Αλέξη Κούγια | Η αντίδραση του ποινικολόγου

Τέλος δεν έχει η κόντρα του Σπύρου Μπιμπίλα με τον Αλέξη Κούγια, καθώς ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και Πρόεδρος του ΣΕΗ, κατέθεσε αγωγή ύψους 255.000 ευρώ κατά του γνωστού ποινικολόγου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Σπύρος Μπιμπίλας ζητά από τον Αλέξη Κούγια το ποσό, καθώς υποστηρίζει ότι έχει υποστεί ηθική βλάβη από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο δικηγόρος για εκείνον.

«Αμόρφωτε καραγκιόζη», «Ιέρεια του metoo» και «έχει υποστεί λοβοτομή κι έχει αχρηστεύσει τον εγκέφαλό του» είναι οι τρεις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Σπύρου Μπιμπίλα.

Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος μίλησε με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος αντιμετώπισε την αγωγή που έλαβε από τον Σπύρο Μπιμπίλα με χιούμορ.

«Να μιλάμε για σοβαρά πράγματα. Είναι μία αγωγή που ανακάλυψαν, γιατί τον λέω Μπίμπιλα και γιατί μία φορά όταν περνούσε εκεί στη δίκη του Λιγνάδη, τον είπα καραγκιόζη. Και θέλει 255 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά. Ξέρετε πόσες αγωγές έχω δεχτεί από πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν από εμένα έστω ένα πενηνταράκι; Πάνω από 1000 στην προσωπική μου διαδρομή, είτε ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είτε σε κάποιες δίκες. Για γέλια, για γέλια», είπε ο ποινικολόγος γελώντας.