Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε το λόγο που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του «Έτερος εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε το λόγο που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του «Έτερος εγώ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», βρέθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο σκηνοθέτης μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις έφηβες κόρες του και τα δύσκολα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Επίσης ο Σωτήρης Τσαφούλιας εξομολογήθηκε ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο στα Ψαρά, και ειδικά τώρα που πάει μαζί με τις κόρες του, ηλικίας 13 και 16 ετών.

«Είμαι μούχλας, δεν πολυβγαίνω από το σπίτι, να πάω κάπου μία βόλτα. Προτιμώ όταν βγαίνω να πάω σε μία ταβέρνα και σε κάποιο κουτούκι» είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τον ψυχαναγκασμό του και πρόσθεσε:

«Η καθημερινότητα στα Ψαρά είναι υπέροχη, όταν πηγαίνουμε με τις κόρες μου. Είναι ένα μικρό μέρος, όπου όλοι είμαστε γνωστοί. Σκεφτείτε, ότι τα κορίτσια βγαίνουν για βράδυ και ξυπνούσα το πρωί στις 9, κι έπαιρνα τηλέφωνο για να δω πού είναι, χωρίς να χτυποκαρδίσω».

Όσο για το «Έτερος Εγώ», ο Σωτήρης Τσαφούλιας αναφέρθηκε: «Συνήθως είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Είμαι δύσκολος άνθρωπος και αυτό το δέχονται περισσότερο οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως λέω συχνά, οι επιτυχίες μας μας κλειδώνουν και μας φυλακίζουν. Ενώ οι αποτυχίες, σε πεισμώνουν και πας παρακάτω. Το σενάριο του “Έτερος εγώ” το διόρθωσα 21 φορές, γιατί κάθε φορά που το διαβάζεις βρίσκεις κενά και αδυναμίες».