Ο Σάκης Κατσούλης παραδέχεται ότι είναι ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και θα ήθελε να γίνει μητέρα των παιδιών του

Ο Σάκης Κατσούλης παραδέχεται ότι είναι ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και θα ήθελε να γίνει μητέρα των παιδιών του

Συνέντευξη στην εκπομπή «Status», παραχώρησε ο Σάκης Κατσούλης και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα ο νικητής του «Survivor», παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι με την Μαριαλένα, ενώ αποκάλυψε πως το reality επιβίωσης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επανασύνδεσή τους.

«Το Survivor έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ξαναέρθουμε κοντά με τη Μαριαλένα. Προσπάθησα πάρα πολύ για να ξαναείμαστε μαζί, από το πρώτο διάστημα. Προσπαθούσα σχεδόν έξι μήνες για να γίνουμε ζευγάρι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω δόθηκε και από τους δυο. Θα ήθελα η κάθε μέρα να είναι καλύτερη από τη χθεσινή. Αυτό παλεύω σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Έχει περάσει από το μυαλό μου ότι θέλω να είναι η μητέρα των παιδιών μου» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει αποκατασταθεί η σχέση του με τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ανέφερε: «Δε μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός και δεν θα το κάνω. Δε της κρατάω κακία γιατί είχε το παιδί της στην άλλη άκρη του κόσμου. Όσοι κρίνουν ας βάλουν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση. Όταν έχεις το παιδί σου στην άλλη άκρη του κόσμου μπορείς να πιστεύεις ότι θες.

Όταν ένας δημοσιογράφος σε προσεγγίζει και σου λέει ότι πρέπει να μιλήσεις για να βελτιώσεις την εικόνα της κόρης σου, δε μπορείς να ξέρεις αν σου λέει αλήθεια. Δεν έχεις την κριτική ικανότητα να το κάνεις, δεν έχει να κάνει με την εξυπνάδα αυτό αλλά με την εμπειρία στην τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τον παππού μου».