Ο Russell Crowe παραδέχτηκε ότι λόγω των παιδιών του έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη μουσική του καριέρα

Ο Russell Crowe παραδέχτηκε ότι λόγω των παιδιών του έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη μουσική του καριέρα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Heart Evenings with Dev Griffin», βρέθηκε ο Russell Crowe.

Ο 60χρονος ηθοποιός, μεταξύ άλλων είπε πώς μερικές φορές δυσκολεύεται να συνδυάσει την πατρότητα με την επαγγελματική του πορεία.

Επίσης ο Russell Crowe δήλωσε ότι η απόκτηση παιδιών πήρε «ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του» και έτσι η καριέρα του έπρεπε να μπει σε δεύτερη μοίρα.

Να πούμε πως αν και ο ηθοποιός είναι κυρίως γνωστός για την καριέρα του στην υποκριτική, είναι εδώ και καιρό μουσικός και πρόκειται να πραγματοποιήσει μια νέα ευρωπαϊκή περιοδεία με το συγκρότημά του, τους «Indoor Garden Party».

«Κάνοντας την έρευνά μου, είδα μια φωτογραφία σου να κάνεις ένα ζωντανό σόου το 2005. Και για να το βάλω στο χρονικό του πλαίσιο για τους ακροατές, είναι η ίδια χρονιά που έκανες το “Cinderella”. Είχατε σκοπό να δημιουργήσετε αυτές τις δύο παράλληλες ζωές με τη μουσική και την υποκριτική; Είναι αρκετά δύσκολο να το καταφέρεις;», ρώτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός τον Russell Crowe.

«Μπορεί να είναι. Είναι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της ζωής μου από τη στιγμή που έκανα παιδιά. Οι περιοδείες πήραν, ξέρετε, μικρότερη θέση στη λίστα προτεραιοτήτων, κυρίως επειδή αν φύγω για να γυρίσω μια ταινία και μόλις τελειώσω την ταινία, βρίσκομαι σε περιοδεία, πότε θα μπορέσω να γίνω μπαμπάς;», απάντησε ο Crowe και πρόσθεσε: «Και ήθελα πραγματικά να γίνω μπαμπάς. Και τώρα το καταπληκτικό είναι ότι ο μεγαλύτερος γιος μου ταξιδεύει πραγματικά μαζί μου, ξέρετε, είναι τραγουδιστής, είναι σπουδαίος τραγουδοποιός. Έτσι, αυτό είναι ένα άλλο επίπεδο ενθουσιασμού».

Ο παρουσιαστής ρώτησε: «Αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον να έχεις ένα παιδί που είναι επίσης καλλιτέχνης και ασχολείται με τη μουσική. Πώς κάνετε κριτική ο ένας στον άλλον;».

«Ω, είναι άγριος!», είπε ο Russell Crowe και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν μπορώ να είμαι τόσο άγριος. Και το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαι, επειδή είναι απλά διαισθητικά ένας πολύ, πολύ δυνατός τραγουδοποιός. Είναι απίστευτο να μπορείς να το μοιραστείς αυτό. Θέλω να πω, ο συναισθηματισμός είναι βασικό μου χαρακτηριστικό και το να στέκεσαι στη σκηνή με τον γιο σου, δεν υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα στη ζωή που να είναι πιο ξεχωριστά από αυτό».

Να πούμε πως ο Crowe και η Danielle Spencer παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2003. Χώρισαν το 2012 και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους έξι χρόνια αργότερα.

Ο ηθοποιός είναι πατέρας του 20χρονου Τσαρλς και του 17χρονου Τένισον, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Spencer από την οποία χώρισε το 2018.