Η τρυφερή εξομολόγηση του Orlando Bloom για την Katy Perry: «Την ερωτεύτηκα γιατί παρέμεινε το κορίτσι από τη Σάντα Μπάρμπαρα»

Η τρυφερή εξομολόγηση του Orlando Bloom για την Katy Perry: «Την ερωτεύτηκα γιατί παρέμεινε το κορίτσι από τη Σάντα Μπάρμπαρα»

Καλεσμένος στο podcast «What Now?», βρέθηκε ο Orlando Bloom.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για την Katy Perry, αναφέροντας πως παρά τα διάσημα ονόματά τους, σαν ζευγάρι επιδιώκουν μια «κανονική ζωή».

Μάλιστα, ο Orlando Bloom σχολίασε ότι θέλουν μια ζωή με «ειρήνη και κανονικότητα», τονίζοντας πως η απλότητα της, ήταν αυτή που τον «κέρδισε».

«Επιδιώκουμε μια ζωή με σκοπό, ειρήνη και κανονικότητα. Αυτό που ερωτεύτηκα στην Κέιτ μεταξύ άλλων, ήταν το γεγονός ότι ενώ η μουσική της έπαιζε παντού, εκείνη παρέμεινε η Κάθριν. Αυτό το κορίτσι από τη Σάντα Μπάρμπαρα», είπε ο Orlando Bloom και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε και οι δύο κατανόηση, θυμόμαστε από πού ήρθαμε, τι δουλειά έχουμε ρίξει για να τα καταφέρουμε, τι έπρεπε να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Εξελισσόμαστε».

Όσο για την αποχή τους από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Orlando Bloom δήλωσε: «Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά». Πρόσθεσε επιπλέον: «Επειδή έχουμε αυτές τις καριέρες και ζωές, καμιά φορά λες ότι είναι η μοίρα σου να είσαι μπροστά στα φώτα. Όμως δεν είναι πάντα έτσι. Θα συνεχίζω να είμαι κοντά της και να επιστρέφουμε πάντα μαζί πίσω στην άμμο, χτίζοντας κάστρα».