Ο Robert Pattinson εξηγεί γιατί δεν έχει social media

Ο Robert Pattinson εξηγεί γιατί δεν έχει social media

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν προφίλ στα social media για να προβάλλουν τη δουλειά αλλά και τη ζωή τους, o Robert Pattinson όμως αν και μπήκε στον πειρασμό να ανοίξει λογαριασμό, τελικά προτίμησε να μην το κάνει.

Μάλιστα, ο 35χρονος ηθοποιός με αφορμή πολυαναμενόμενη ταινία “The Batman” στην οποία πρωταγωνιστεί, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Number Homme, ρωτήθηκε γιατί δεν έχει προφίλ στα social media.

«Μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα ήθελα να έχω έναν λογαριασμό στο Twitter. Αλλά ξέρω ότι θα περνούσα πολύ χρόνο σε αυτόν και θα με αποσπούσε όλη νύχτα. Θέλω να αποφύγω αυτού του είδους τη ζωή [να έχω εμμονή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης]. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω λογαριασμό», είπε ο Pattinson.

Ενώ το ίδιο ισχύει και για το Instagram, ενώ όπως εξομολογήθηκε ότι υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέται τι ψάχνουν οι άνθρωποι όταν γράφουν το όνομά του.

«Υπάρχουν στιγμές που εξοργίζομαι [για το ότι είμαι διάσημος]. Αναρωτιέμαι τι ψάχνουν οι άνθρωποι όταν γράφουν το όνομά μου. Σίγουρα κουτσομπολιά», δήλωσε ο Robert Pattinson.