Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος αποκάλυψε ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι θεία του

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος αποκάλυψε ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι θεία του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλου, βρέθηκε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Όρκος”, μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του, τον ρόλο του ως πατέρας ενώ αποκάλυψε και ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι θεία του.

«Παντρεύτηκα στα 31 και στα 35 έγιναν μπαμπάς. Εγώ παντρεύτηκα εντελώς αυθόρμητα. Ήμουν στη σχέση μου με τη Φαίδρα, ήμασταν στον Λονδίνο οι δύο μας και είχαμε φύγει από το 2012 και ένιωθα ότι η σχέση μας ανθίζει. Δηλαδή ήμασταν 3 χρόνια μαζί και ένιωθα κάθε μέρα πιο ωραία. Περισσότερο ήθελα να κάνουμε ένα πάρτι. Το παιδί με έκανε να σκεφτώ τη δέσμευση του πράγματος» δήλωσε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

«Η Μαρία Αλιφέρη είναι θεία μου, είναι αδερφή του μπαμπά μου και είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Εγώ τη λέω και πνευματική μου μητέρα. Από την εφηβεία και μετά είχα φοβερή επικοινωνία μαζί της. Περισσότερο κουβεντιάζαμε πιο πνευματικά.

Είναι πολύ διαβασμένος άνθρωπος. Στην επιλογή μου να γίνω ηθοποιός, δεν έπαιξε ρόλο, δεν την είχα ως πρότυπο ακριβώς, δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.