Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε το λόγο που δεν είχε μπομπονιέρες στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε το λόγο που δεν είχε μπομπονιέρες στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν είχε μπομπονιέρες στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη που έγινε πριν από λίγους μήνες.

«Το αποφασίσαμε καιρό πριν, είπαμε την ημερομηνία που σήμαινε αρκετά για εμάς γιατί κλείναμε 7 χρόνια. Δεν θέλαμε πολύ κόσμο. Θέλαμε πολύ λίγους ανθρώπους κοντινούς, συγγενείς και φίλους μας. Ήταν πολύ ωραία και απλά! Υπήρξε προσπάθεια να κρυφτεί. Δεν λέγαμε πουθενά παρά μόνο στους δικούς μας ανθρώπους πότε. Έτυχε να πάω σε συνέντευξη και άφησα να εννοηθεί άλλη ημερομηνία», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Νόμιζαν ότι θα ήταν 7 Δεκεμβρίου γιατί τόνισα το 7 ενώ εννοούσα τα επτά χρόνια. Τελευταία στιγμή πήγα και έκανα το νυφικό μου. Μπομπονιέρες δεν είχαμε, τα ξέχασα. Και την τούρτα επίσης, την έκανα τελευταία στιγμή. Πραγματικά ο κύκλος μου είναι περιορισμένος. Έχουμε ένα κοινό με τον Πέτρο, δίνουμε μεγάλη σημασία στην αξία της προσωπικής ζωής και στην ουσία αυτής. Δεν θα έλεγα ότι κάναμε κάτι που μπορεί να θεωρηθεί αντισυμβατικό. Κάναμε κάτι αντισυμβατικό, ήρθαμε μαζί και δεν το περίμεναν. Το είχαμε πει ότι όταν θα κλείσουμε τα επτά χρόνια θα παντρευτούμε. Τίποτα δεν θα έπρεπε να είναι δεδομένο! Η διάρκεια σε μια σχέση δεν είναι το αυτονόητο», πρόσθεσε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Δεν είχαμε μπομπονιέρες. Το ξέχασα δηλαδή. Δεν το θυμήθηκα και την τούρτα επίσης, το έκανα τελευταία στιγμή τρεις ημέρες πριν. Πήρα τηλέφωνο και λέω πως θέλω μια γαμήλια τούρτα. Όταν μας είπαν οι κουμπάροι για τις μπομπονιέρες, είπαμε “τώρα…”», ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα.