Ο Πρίγκιπας Harry αποκάλυψε είχε ζητήσει να δει τις φωτογραφίες της Diana από το μοιραίο τροχαίο

Ο Πρίγκιπας Harry αποκάλυψε είχε ζητήσει να δει τις φωτογραφίες της Diana από το μοιραίο τροχαίο

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται καθημερνά στη δημοσιότητα, από τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry που θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία ο κόσμος θα συνεχίσει να μιλάει για χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Spare».

Οι διαρροές που έχουμε ήδη είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και αφορούν τους καβγάδες που είχε ο πρίγκιπας Harry με τον πρίγκιπα William, μέχρι το βασανιστήριο να παρακολουθεί τις ερωτικές σκηνές της Meghan Markle στη σειρά «Suits» που πρωταγωνιστούσε.

O Harry που ήταν μόλις 12 ετών όταν η μητέρα του έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο Παρίσι ενώ την κυνηγούσαν οι παπαράτσι, όπως αποκάλυψε είχε ζητήσει να δει τις φωτογραφίες από το δυστύχημα.

«Είδα τις φωτογραφίες με την αντανάκλαση των παπαράτσι στο παράθυρο. Είδα το πίσω μέρος των ξανθών μαλλιών του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου», γράφει ο Harry εξηγώντας ότι ευτυχώς δεν είδε τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες. «Νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο έψαχνα αποδείξεις ότι έγινε στα αλήθεια. Αλλά έψαχνα και για κάτι να με πληγώσει γιατί σε εκείνη τη φάση ήμουν μουδιασμένος με την όλη κατάσταση. Το σώμα μου, το νευρικό μου σύστημα είχε κλείσει».

Ωστόσο, ο Harry έμαθε για τον θάνατο της μητέρας του από τον πατέρα του, Κάρολο: «Αγαπητό μου αγόρι, η μαμά είχε ένα τροχαίο» του είπε, όπως γράφει ο Harry, προσθέτοντας ότι αμέσως του είπε “δεν τα κατάφερε”.

«Ήταν πολύ περίεργο και υπήρχε μια ενοχή που ένιωθα – μάλλον το ίδιο και ο William- περπατώντας έξω από το Kensington Palace. Πενήντα χιλιάδες λουλούδια για τη μητέρα μας και κάναμε χειραψίες χαμογελώντας. Τα έχω δει όλα σε βίντεο. Και τα υγρά χέρια. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί είναι υγρά, αλλά ήταν από τα δάκρυά τους που τα σκούπιζαν».

Όπως λέει ο δούκας «όλοι πίστευαν ότι ήξεραν τη μαμά μας. Και οι δύο πιο κοντινοί της άνθρωποι, οι άνθρωποι που αγαπούσε περισσότερο δεν μπορούσαν να δείξουν κανένα συναίσθημα εκείνη τη στιγμή».