Παραλίγο “καταστροφικό τροχαίο” για Harry και Meghan μετά από καταδίωξη παπαράτσι

Παραλίγο "καταστροφικό τροχαίο" για Harry και Meghan μετά από καταδίωξη παπαράτσι

Όπως έγινε γνωστό, απίστευτο τρόμο έζησαν η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry που πήγαν να τρακάρουν μετά από καταδίωξη με παπαράτσι.

Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι έφευγε από τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη, όπου η Meghan τιμήθηκε για το έργο της, και λίγο μετά σημειώθηκε το σοβαρό περιστατικό.

Μάλιστα, σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τον Harry, την Meghan και τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, μέσα σε ένα ταξί.

«Χθες το βράδυ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και η κα Ράγκλαντ ενεπλάκησαν σε μια σχεδόν καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητο από μία ομάδα εξαιρετικά επιθετικών παπαράτσι.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις στις οποίες ενεπλάκησαν άλλοι οδηγοί, πεζοί και δύο αστυνομικοί του NYPD (New York Police Department)», ανέφερε ο εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του.

Ενώ σύμφωνα με το deadline.com, η Meghan Markle, ο Harry και η μητέρα της δεν πήγαν στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.