Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως του ανακοίνωσε η Ιωάννα Μαλέσκου την εγκυμοσύνη της

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως του ανακοίνωσε η Ιωάννα Μαλέσκου την εγκυμοσύνη της

Όπως έχει γίνει γνωστό, τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου που περιμένει με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Μάλιστα, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν τη χαρμόσυνη είδηση είναι ο πρώην συνεργάτης της και καλός της φίλος, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αποκάλυψε πώς του ανακοίνωσε η Ιωάννα Μαλέσκου ότι είναι έγκυος.

«Μου επιβεβαιώθηκε ότι εμπνέω μία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι πρωτίστως φιλικά. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν τον Σεπτέμβριο. Είχαμε βρεθεί, ήταν να πάμε κάπου, κάτσαμε για καφέ και να φάμε και εκεί πέρα μου το εκμυστηρεύθηκε το μεγάλο χαρμόσυνο γεγονός. Χάρηκα πολύ. Για να είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσω το μυστικό, δεν το είπα ούτε σε συγγενείς ούτε σε κολλητούς φίλους. Δε ξέρω το φύλο του μωρού, είναι κάτι πολύ αδιάκριτο για να το ρωτήσω» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ενώ σχετικά με τον σύντροφο της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνο Δανιά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε: «Ο σύντροφός της είναι το ίδιο υπέροχος και φωτεινός άνθρωπος, όπως η Ιωάννα!».