Η Jamie Lee Curtis αποκάλυψε το λόγο που δεν μίλησε στη πριγκίπισσα Diana όταν την είχε επισκεφτεί στα γυρίσματα της ταινίας της

Η Jamie Lee Curtis αποκάλυψε το λόγο που δεν μίλησε στη πριγκίπισσα Diana όταν την είχε επισκεφτεί στα γυρίσματα της ταινίας της

Συνέντευξη στο “Time to Walk” του Apple Fitness, παραχώρησε η Jamie Lee Curtis.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το 1995 δεν είχε καταφέρει να συναντήσει από κοντά τη Πριγκίπισσα Diana παρά το γεγονός ότι μαζί με τους δυο γιους της την είχαν επισκεφτεί στα γυρίσματα της ταινίας της στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα η Jamie Lee Curtis αποκάλυψε πως γνώριζε ότι η Diana και τα παιδιά της θα επισκέπτονταν τα γυρίσματα της ταινίας “Fierce Creatures” αλλά δεν ήξερε ακριβώς πότε.

«Κάναμε γυρίσματα όλο το πρωί και όταν κάναμε διάλειμμα για τσάι κι εγώ πήγα στην τουαλέτα. Μπήκα σε ένα αυτοκίνητο του γκολφ και οδήγησα μέχρι το καμαρίνι μου. Είμαι στο καμαρίνι μου στην τουαλέτα και κάποιος χτύπησε την πόρτα και μου είπε ότι η πριγκίπισσα έχει φτάσει», είπε η Jamie Lee Curtis εξηγώντας ότι όταν έφτασε στο σετ η Diana μόλις έφευγε και δεν την πρόλαβε.

Ωστόσο, η ηθοποιός έγραψε μια επιστολή στη Diana για να απολογηθεί: «Έγραφε συγγνώμη που δεν γνωριστήκαμε. Ανυπομονούσα γιατί σας θαυμάζω πολύ. Δυστυχώς έπρεπε να πάω στην τουαλέτα και δεν μου δίνουν πολλά διαλείμματα, οπότε διάλεξα να πάω τουαλέτα και όχι εσάς, αφού δεν ήξερα ότι θα φτάνατε εκείνη τη στιγμή. Συγγνώμη και πιστεύω ότι είστε εκπληκτική».

Μάλιστα, την επόμενη μέρα η Diana της απάντησε: «Μου έστειλαν ένα γράμμα από την πριγκίπισσα Diana και έγραφε ‘συγγνώμη που δεν σας γνώρισα επίσης. Σας θαυμάζω και καταλαβαίνω απόλυτα ότι έπρεπε να πάτε στην τουαλέτα. Εννοείται έπρεπε να επιλέξετε αυτό. Ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε».