Ο Πάνος Ράπτης αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef

Ο Πάνος Ράπτης αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef

Μια έκπληξη περίμενε τόσο τους παίκτες όσο και τους κριτές του MasterChef, στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του “τεστ δημιουργικότητας” ένας από τους παίκτες ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο λόγος για τον Πάνο Ράπτη, που αφού ανακοινώθηκε ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας πήρε τον λόγο είπε όσα ήθελε να πει και στη συνέχεια άφησε την ποδιά του και έφυγε από την κουζίνα.

«Θα ήθελα να δηλώσω την οικειοθελή αποχώρησή μου από τον διαγωνισμό και με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και ειδικά την κόκκινη ομάδα που με εμπιστεύτηκαν και μαγειρέψαμε όμορφα, ευχαριστώ πολύ και τους κριτές κι όλο το MasterChef. Ήταν κάτι πολύ όμορφο για εμένα και θα μείνει πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου», είπε ο Πάνος απευθυνόμενος στους κριτές.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε τον λόγο που θέλει να αποχωρήσει, με τον παίκτη να απαντάει ότι πρόκειται για προσωπικούς λόγους.

«Δε θα ήθελα να πω κάτι περαιτέρω», δήλωσε ο Πάνος.

«Πρέπει να σου ζητήσω να βγάλεις την ποδιά σου, να την ακουμπήσεις στον πάγκο και να αποχωρήσεις από την κουζίνα του MasterChef», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος αποχώρησε.