Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη: «Παίρνω την μπάλα και της λέω…»

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη: «Παίρνω την μπάλα και της λέω...»

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο ηθοποιός και ερμηνευτής, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον πρωτότυπο τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη.

«Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Λέω τι κάθεσαι και κάνεις, αφού υπάρχουν τα Escape Room. Σκέφτηκα αυτό.

Προσπαθώ να το οργανώσω και να για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τον άντρα της κολλητής της, τον Πέτρο Κουσουλό και κάνω τη βλακεία και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο και είχα ξεχάσει ότι είχα κανονίσει να πάω σε ραπ πάρτι. Και πήγαμε τελικά εκεί.

Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν και οι δύο στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το escape room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει “έχει ένα κουτάκι εδώ”. Την ώρα που μπήκαμε στο escape room, μου λέει η Μαριλού “εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει» εξομολογήθηκε ο Πάνος Μουζουράκης.