Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε αν πλήρωσε τη ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το “Survivor”

Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε αν πλήρωσε τη ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το "Survivor"

Ο Τριαντάφυλλος αιφνιδίασε τους πάντες στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, όταν ζήτησε από τον κόσμο να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει, προκειμένου να δυναμώσει η ομάδα του και να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, όπως είχε κάνει δηλαδή και ο Πάνος Καλίδης.

Όπως έγινε ωστόσο γνωστό στη συνέχεια, η οικειοθελής αποχώρηση από το reality επιβίωσης δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών.

Συγκεκριμένα αν κάποιος παίκτης αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, τότε δεν αποκλείεται βάσει της ρήτρας, να πάρει τα μισά χρήματα από αυτά που έχει συμφωνήσει με την παραγωγή.

Η ρήτρα ωστόσο θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί το επιθυμεί και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τέτοια πρόθεση.

Μάλιστα, μπορεί η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη να μην επηρέασε τόσο πολύ τη ροή του Survivor, ωστόσο στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα. Αυτό καθώς αν ο τραγουδιστής αποχωρούσε σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, που βαδίζει προς την τελική του ευθεία, θα δημιουργούνταν αριθμητικό πρόβλημα και πρόβλημα ροής.

Ο Πάνος Καλίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης αναφέρθηκε στην οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor και την περιβόητη ρήτρα που υπάρχει.

Ενώ όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, η ρήτρα υπάρχει και αν θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπορεί να την ενεργοποιήσει και κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει γίνει.