Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το σχήμα όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Δημάκη, την Μπάστα και την Στανίση

Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το σχήμα όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Δημάκη, την Μπάστα και την Στανίση

Με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Πάνος Καλίδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Μάκη Δημάκη, την Σάσα Μπάστα και την Κατερίνα Στανίση.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μου με το Εμπατή North Live Stage. Αιτία αυτής της εξέλιξης αποτελεί η μη τήρηση σημαντικών συμφωνιών, ολοκληρώνοντας έτσι πρόωρα ένα μουσικό ταξίδι που ανυπομονούσα να ζήσω μαζί σας», έγραψε ο Πάνος Καλίδης.

Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης μίλησε και στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, αναφέροντας:

«Δεν ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση γιατί δεν κάνει καλό σε κανέναν. Η μη τήρηση συμφωνιών έχει να κάνει με νέα δεδομένα επάνω στον τρόπο εργασίας. Είχαμε ξεκινήσει χωρίς την κυρία Στανίση. Ήταν αλλιώς τα πράγματα πριν από 1,5 μήνα με άλλους χρόνους τραγουδιού και ένα οικονομικό deal. Από τη στιγμή που προστέθηκε η κυρία Στανίση μπορεί να επιβαρύνεται και με περισσότερα έξοδα. Ένα μαγαζί μπορεί να μην πηγαίνει καλά όλες τις ημέρες.

Γίνεται αν ο επιχειρηματίας θέλει να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα να μην το δεχτείς. Από εκεί και πέρα να κάνω κι εγώ τα δικά μου μέσα στον Δεκέμβρη…. Από κοινού αποφασίσαμε με τα δεδομένα τα τωρινά ούτε εμένα, ούτε τον επιχειρηματία ίσως συνέφερε να συνεχίσω. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και με την Κατερίνα Στανίση και με τον επιχειρηματία».