Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε τις αλλαγές στο “MasterChef 5” λόγω κορονοϊού

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε τις αλλαγές στο “MasterChef 5” λόγω κορονοϊού

Οι προετοιμασίες για το “MasterChef 5” συνεχίζονται, καθώς σε λίγες ημέρες το τηλεοπτικό κοινό πρόκειται να παρακολουθήσει το νέο κύκλο μαγειρικής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου», βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης και μεταξύ άλλων μίλησε για το χιουμοριστικό τρέιλερ της εκπομπής, αλλά και για το πώς περνάει στα γυρίσματα με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Βρήκα εξαιρετική την ιδέα για το τρέιλερ και να πούμε ότι δεν έχει προκύψει από κάποια διαφημιστική ιδέα, έγινε από την δημοσιογραφική ομάδα του MasterChef. Είναι ευχαρίστηση να βρισκόμαστε όλοι μαζί, περνάμε πάντα πολύ καλά και γελάμε πολύ».

Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα δούμε στο φετινό “MasterChef”, λόγω κορονοϊού.

«Φέτος λόγω της κατάστασης υπάρχει πιο ασφάλεια και έλεγχος μέσα στο στούντιο λόγω covid. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει για να μπορέσουμε όλο αυτό να το κάνουμε με την ύψιστη ασφάλεια. Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, μετά τις οντισιόν πηγαίνουμε στο βήμα 4 τους παίκτες. Δηλαδή δεν θα βλέπετε τις διαδικασίες να γίνονται σιγά σιγά, όπως στα προηγούμενα. Επίσης έχουμε ανεβάσει το μαγειρικό επίπεδο, σε κάτι πιο προχωρημένο. Να πούμε ότι είμαστε λίγο άδικοι με τους παίκτες γιατί τα καινούργια παιδιά που έρχονται τα βρίσκουν όλα καινούργια. Εμείς θέλουμε υψηλό επίπεδο και πράγματα πολύ καλά, γιατί είναι MasterChef».