Headlines

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκάλυψε πως του πρότειναν Σιαμπάνη & Σταθοκωστόπουλος να βαφτίσει τον γιο τους

Όπως έγινε γνωστό, τον γιο τους βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Μάλιστα, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα και εκεί βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Ενώ ο μικρός πήρε το όνομα Φώτης και νονός του έγινε ο Νίκος Οικονομόπουλος ο οποίος είναι καλός φίλος του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Να πούμε πως ο γιος του ζευγαριού πήρε το όνομα το από τον παππού, Φώτη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.

Ωστόσο, μετά την βάφτιση οι γονείς αλλά και ο τραγουδιστής μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών και αποκάλυψαν πως έγινε η κουμπαριά!

«Εύχομαι στο μωρό να ζήσει να ευτυχήσει και να είναι πάντα ένας πολύ καλός Χριστιανός» δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος και αποκάλυψε ότι ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος ήταν εκείνος που του πρότεινε να βαφτίσει τον γιο του, ενώ Ιωάννα Σιαμπάνη σημείωσε ότι έγινε πολύ φυσικά.