Ο μάρτυρας “κλειδί” που θα καταθέσει εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη στη δίκη

Ο μάρτυρας “κλειδί” που θα καταθέσει εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη στη δίκη

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Παρασκευή 18 Μαρτίου ξεκινάει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ενώ μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Τάσος Τεργιάκης παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος μετέφερε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα όσα θα καταθέσει μια γυναίκα-μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός. Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν, τον ερωτευόντουσαν. Σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό όλες ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του. Ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι κάποιες κυρίες είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του. Εγώ πήγαινα συχνά και στο σπίτι του, ποτέ δε μου έκανε άσεμνες προτάσεις», φαίνεται ότι θα πει στο δικαστήριο η γυναίκα μάρτυρας.

Ακόμη, στην πρωινή εκπομπή αποκάλυψαν ότι η πρώτη μάρτυρας που θα καταθέσει εναντίον του ηθοποιού είναι μια γυναίκα, με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Η εν λόγω γυναίκα θα υποστηρίξει πως ενώ ο δεσμός στη σχέση κυλούσε ομαλά, στη συνέχεια βίωσε φρικιαστικά πράγματα.

Ακόμα ένας μάρτυρας κατηγορίας είναι ένας γυναικολόγος – μαιευτήρας που θα καταθέσει και θα επιβεβαιώσει μαρτυρίες θυμάτων για πολύ σοβαρά περιστατικά στα οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Θα πέσουμε από τα σύννεφα από αυτά που θα πει ο γιατρός. Θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα με όσα θα πει, γιατί είναι επιστήμονας» είπε ο Τάσος Τεργιάκης και τόνισε ότι δεν αναφέρεται σε ιατροδικαστική εξέταση.