Ο Mark Ruffalo ζητά από τους θαυμαστές του Jeremy Renner να προσευχηθούν για τον «αδελφό» του

Ο Mark Ruffalo ζητά από τους θαυμαστές του Jeremy Renner να προσευχηθούν για τον «αδελφό» του

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια εκχιονισμού στο ορεινό ράντσο του στη Σιέρα Νεβάδα, ο Jeremy Renner.

Μάλιστα, η είδηση για το ατύχημα του ηθοποιού κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι έχει ανησυχήσει τόσο τους φίλους, όσο και τους γνωστούς τους από τον χώρο του θεάματος και του εύχονται «ταχεία ανάρρωση».

Συγκεκριμένα ο Renner τραυματίστηκε ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο.

Ενώ η κατάστασή του ηθοποιού είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς έχασε πολύ αίμα μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, o συμπρωταγωνιστής του στις ταινίες Avengers, Mark Ruffalo, ζητά από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν για τον καλό του φίλο Jeremy Renner.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ruffalo που αποκαλεί τον Renner “αδελφό”, έστειλε μέσω Instagram ένα μήνυμα στον αγαπημένο του συμπρωταγωνιστή και φίλο.

«Προσευχές για τον αδελφό μας για πλήρη και γρήγορη ανάρρωση. Παρακαλώ στείλτε τη θεραπευτική καλοσύνη με τον τρόπο σας», έγραψε ο Ruffalo που αποκαλεί τον Renner “αδελφό”, στην ανάρτηση του.