Ο Mark Ruffalo αποκάλυψε ότι είχε όγκο που παρέλυσε τη μία πλευρά του προσώπου του

Ο Mark Ruffalo αποκάλυψε ότι είχε όγκο που παρέλυσε τη μία πλευρά του προσώπου του

Καλεσμένος στο podcast «SmartLess», βρέθηκε ο Mark Ruffalo που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το 2001 είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο σε μέγεθος μπάλας του γκολφ μετά από ένα ανησυχητικό όνειρο.

Μάλιστα, ο Mark Ruffalo περιέγραψε πώς έμαθε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο μετά την επιτυχία του «You Can Count on Me».

Ενώ μετά από έναν έντονο εφιάλτη που τον ώθησε να κάνει αξονική τομογραφία για να «το αντιμετωπίσει άμεσα», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πήγε στο γιατρό με μια «αίσθηση καταδίκης».

«Η νοσοκόμα καλεί τον γιατρό, τους άκουγα να μιλάνε στο άλλο δωμάτιο. Μπαίνει μέσα, είναι κάπως σαν ζόμπι και λέει: “Έχετε μια μάζα πίσω από το αριστερό σας αυτί στο μέγεθος μπάλας του γκολφ και δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι να γίνει βιοψία”», είπε ο Ruffalo.

Ωστόσο, πριν από τη διάγνωσή του, το μόνο σύμπτωμα από το οποίο έπασχε ήταν μια μόλυνση στο αυτί. Ενώ ο όγκος ήταν ευτυχώς καλοήθης, ο Mark Ruffalo που ήταν 33 ετών εκείνη την περίοδο, χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του.

Να πούμε πως εκείνη την εποχή, η σύζυγός του Σάνραιζ Κοίγκνι επρόκειτο να γεννήσει από μέρα σε μέρα το πρώτο τους παιδί, τον Κιν, που σήμερα είναι 22 ετών.

Όσο για να μην την αναστατώσει, περίμενε μέχρι να γεννηθεί ο μικρός τους για να ανακοινώσει τα νέα.

«Όταν το είπα στη Σάνι, στην αρχή νόμιζε ότι αστειευόμουν», είπε ο Mark Ruffalo και συμπλήρωσε: «Και μετά ξέσπασε σε κλάματα και είπε: “Πάντα ήξερα ότι θα πεθάνεις νέος”».