Golden Globe 2024: Η ενθουσιώδης ανάρτηση του Mark Ruffalo για τη βράβευση του Poor Things
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου στο “Beverly Hilton” στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, η 81η τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες.
Ενώ ένα από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, ήταν και ο Γιώργος Λάνθιμος που απέσπασε Χρυσή Σφαίρα ως η καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ για την ταινία του, “Poor Things”.
Μάλιστα και η πρωταγωνίστρια του, Emma Stone, πήρε το βραβείο του Α΄ Γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της “Bella Baxter”.
Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Mark Ruffalo ήταν άκρως ενθουσιασμένος για τη νίκη του Γιώργου Λάνθιμου και της συμπρωταγωνίστριάς του, παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν κατάφερε να κερδίσει το βραβείο για τον Β΄ Ανδρικό Ρόλο.
Ο ηθοποιός λίγες ώρες μετά την τελετή των βραβείων, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη βραδιά!
«Είμαι τόσο υπερήφανος για το @poorthingsfilm, τους συντελεστές και όλους όσοι συμμετείχαν στην ταινία αυτή» έγραψε ο Mark Ruffalo στην ανάρτηση του, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες και του Λάνθιμου με την Emma Stone αλλά και του Ramy Youssef που βρέθηκαν στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες.

















