Ο Mad Clip είχε προαίσθημα πως θα πεθάνει νέος: Τι έλεγε δύο βδομάδες πριν το τροχαίο

Ο Mad Clip είχε προαίσθημα πως θα πεθάνει νέος: Τι έλεγε δύο βδομάδες πριν το τροχαίο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mad Clip, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου τράπερ έχει σοκάρει τους φίλους και τους συνεργάτες του, με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη όταν ο 34χρονος ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα και έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ενώ τα social media έχουν πλημμυρίσει με συγκινητικά μηνύματα και αναρτήσεις στη μνήμη του τράπερ.

Μάλιστα, μια από τις φίλες του αποκάλυψε μέσα από story της μια ανατριχιαστική, προφητική δήλωση του Mad Clip, μόλις δυο βδομάδες πριν.

«Πριν από δύο εβδομάδες μου έλεγες πως είχε ένα προαίσθημα πως θα πεθάνεις νέος. Εγώ σε περίμενα κι εσύ δεν ήρθες ποτέ. Μου έμαθες πολλά και είχα να μάθω άλλα τόσα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου» έγραψε η καλή φίλη του Mad Clip.