Ο Κούλλης Νικολάου επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη “Γη της Ελιάς”

Ο Κούλλης Νικολάου επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη "Γη της Ελιάς"

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», μίλησε ο Κούλλης Νικολάου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σειρά “Famagusta”, αλλά και τη “Γη της Ελιάς”.

«Στόχος μας πάντα σε μια δουλειά είναι να πετύχουμε το καλύτερο. Όσο περνάει ο καιρός και βγαίνουν στον αέρα τα επεισόδια, είναι ένα περίεργο συναίσθημα το οποίο δεν εκφράζεται. Συνειδητοποιούμε ότι κάνουμε κάτι το οποίο, ναι μεν το στοχεύσαμε, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος. Όσο περνάει όμως ο καιρός νομίζω ότι μεγαλώνει μέσα μας όπως μεγαλώνει ταυτόχρονα και η ευθύνη. Τo Famagusta θα έχει 24 επεισόδια. Τα σενάρια έχουν γραφτεί, δεν έχουν γυριστεί» είπε o Κούλλης Νικολάου σχετικά με το “Famagusta”.

Ενώ μετά από σχετική ερώτηση, ο Κούλλης Νικολάου επιβεβαίωσε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχωρεί από τη “Γη της Ελιάς” με το τέλος της 3ης σεζόν.

«Δεν είναι μόνο θέμα Ντάνου, είναι θέμα τέταρτης σεζόν. Η συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κλείνει πολύ ευχάριστα και όμορφα. Ήταν προγραμματισμένο κάπως να γίνει αυτό και πάμε παρακάτω. Ο κύκλος του ρόλου δεν έχει κλείσει στον αέρα, κλείνει στην τρίτη σεζόν τελοσπάντων. Ο Γιώργος δεν έχει τελειώσει ακόμα τα γυρίσματα. Απ’ ότι ξέρω είναι και οι μέρες που περιμένει το παιδάκι του, ο Θεός να είναι μαζί του, να έχει μια καλή γέννα η σύζυγος του και σαν ζευγάρι να βιώσουν το μέγιστο. Γιατί ο ερχομός ενός παιδιού είναι το μέγιστο στον άνθρωπο» τόνισε ο Κούλλης Νικολάου.

https://youtu.be/5BO9DYORBIw