Κούλλης Νικολάου σε ερώτηση για τον Φειδία Παναγιώτου: «Έτσι ρε φίλε, δεν θα το αναλύσω…»

κου-250x250.jpg

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, μίλησε ο Κούλλης Νικολάου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κουμπαριά με τον Αντρέα Γεωργίου, ενώ εξέφρασε και την γνώμη του για τον Φειδία Παναγιώτου.

«Τον πήγα στην εκκλησιά τον Αντρέα Γεωργίου, τον πάντρεψα, είμαι κουμπάρος. Αλλά δεν θα είμαι νονός του παιδιού. Γιατί να είμαι εγώ; Η μάνα του παιδιού δεν έχει δικαιώματα;» είπε χαρακτηριστικά, καθώς νονός θα είναι ο αδερφός της Σιμώνης», αποκάλυψε ο Κούλλης Νικολάου.

Όσο για τον Φειδία Παναγιώτου, ο ηθοποιός είπε σε έντονο ύφος: «Τι θες να σου πω για τον Φειδία; Μακάρι να είχαμε άλλους δέκα Φειδίες. Πάμε παρακάτω; Έτσι ρε φίλε, δεν θα κάτσω να το αναλύσω τώρα, πάμε παρακάτω;».

«Θέλω να ξυπνάω και να είμαι χαρούμενος. Μεγαλώνουν τα παιδιά μου και εκεί στηρίζεται η δική μου ευτυχία. Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω για νέα ονόματα στη Γη της Ελιάς. Θα γίνουν πολλές αλλαγές, οι οποίες σχηματίζονται από φέτος, από τη στιγμή που μιλάμε», πρόσθεσε ο Κούλλης Νικολάου.