Ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε πως νόσησε με κορονοϊό

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε πως νόσησε με κορονοϊό

Συνέντευξη έδωσε στο ΒΗΜΑgazino, παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο τραγουδοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό και αναφέρθηκε στα συμπτώματα που είχε, ενώ περιέγραψε πως το βίωσε.

«Τον Νοέμβριο νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες.

Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη για σωματικότητα και χορό. Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω “πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Μάλιστα, ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την πρωτόγνωρη κατάσταση του lockdown για την οποία, όπως είπε, είχε στο πλευρό του στην αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική. Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω».