Ο Κώστας Παπαδόπουλος εξήγησε το λόγο που δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην αποχώρησή του από το “Survivor all Star”

Ο Κώστας Παπαδόπουλος εξήγησε το λόγο που δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην αποχώρησή του από το "Survivor all Star"

Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star».

Ο ζαχαροπλάστης μεταξύ άλλων δήλωσε πως δε περίμενε να φύγει από το reality επιβίωσης, εξήγησε τον λόγο που δεν χαιρέτησε κανένα συμπαίκτη του τη στιγμή της αποχώρησης, ενώ αναφέρθηκε και στο σκηνικό με τον φίλο που δε θυμόταν στο έπαθλο επικοινωνίας.

«Είμαι καλά, υγιής, δεν έχω τραυματισμούς. Δεν περίμενα ότι θα φύγω. Ήταν πολύ δύσκολη η ψηφοφορία, όπως είχα πει. Θεώρησα υποκριτικό από μεριάς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και αυτοί εμένα, από τη στιγμή που με ψήφισαν παμψηφεί τόσες φορές. Το θεώρησα λίγο υποκριτικό και δε μου ταιριάζει. Αλλά δεν κρατάω κακίες, τους αγαπάω όλους. Τα φιλιά μου. Θα μεταφέρω τα φιλιά τους στις οικογένειες τους.

Με τόσες φορές που είχα βγει υποψήφιος ένιωθα ανεπιθύμητος στην κόκκινη ομάδα, για αυτό και είχα βγάλει την κόκκινη μπαντάνα…Ποτέ δεν γλείφω και ποτέ δεν πουλιέμαι. Αγωνίζομαι για την οικογένειά μου, είχα πάει εκεί για να μπορέσω να προικίσω τα παιδιά μου», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.