Ο Kevin Hart έγινε μπαμπάς για 2η φορά!

Ο Kevin Hart έγινε μπαμπάς για 2η φορά!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η οικογένεια Hart που μεγαλώνει!

Η Eniko Hart γέννησε το δεύτερο παιδί της με τον Kevin Hart, ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Kaori Mai Hart.

Το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη τους την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

“Λίγο παράδεισος έπεσε στη γη”, έγραψε η Eniko σε ανάρτηση της στο Instagram και πρόσθεσε: “Καλώς ήλθατε στον κόσμο κοριτσάκι… δεν θα μπορούσαμε να σας αγαπήσουμε περισσότερο.”

Η Eniko ανακοίνωσε για πρώτη φορά τις ειδήσεις για την εγκυμοσύνη τον Μάρτιο με μια ανάρτηση της στο Instagram με πλευρικό προφίλ του μωρού της.

“ΜΩΡΟ # 2”, έγραψε στη λεζάντα και πρόσθεσε “εν μέσω όλων αυτών μετράμε τις ευλογίες μας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευγνώμονες! Σύντομα να γίνει οικογένεια 6!”

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για την Eniko και το τέταρτο παιδί για τον Kevin. Έχει δύο παιδιά – τον Heaven Hart και τον Hendrix Hart – από τον προηγούμενο γάμο του με τον Torrei Hart. Ο Kevin και η Eniko απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Kenzo Kash Hart, το 2017.

Ο ενθουσιασμένος μπαμπάς άφησε τους θαυμαστές να κάνουν το φύλο του μωρού στο Instagram αυτήν την προηγούμενη Ημέρα της Μητέρας.

«Καλή Ημέρα της Μητέρας σε αυτήν την όμορφη γυναίκα και τη γυναίκα μου», έγραψε ο Κέβιν και πρόσθεσε “Σε αγαπάμε @enikohart …. Και είμαστε ενθουσιασμένοι για την άφιξη του κοριτσιού μας …. Οικογένεια 6 WOOOOOOOOW !!!! “Ο Θεός είναι απίστευτος. Είμαστε ευλογημένοι που σε έχουμε στη ζωή μας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ γλυκιά μου.”