Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της P!NK στον άντρα της (Φωτογραφία)

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της P!NK στον άντρα της (Φωτογραφία)

H Pink με αφορμή την 18η επέτειο γάμου της με τον σύζυγο της Carey Hart, αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι το ζευγάρι δεν ήταν πάντα τέλειο… Ούτε καν τον τελευταίο χρόνο.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια με ανάρτηση της στο Instagram, είπε στους followers της ότι εκείνη και ο Hart παραλίγο να χωρίσουν ξανά πέρυσι και ότι ο γάμος τους δεν ήταν χωρίς δυσκολίες.

«Η αγάπη είναι μια ζωή που επιστρέφεις στο τραπέζι. Σχεδόν δεν τα καταφέραμε σε αυτό, λοιπόν, σε μερικά από αυτά, αν είμαι ειλικρινής. Όταν σε γνώρισα, πριν από 22 χρόνια, ήθελα απλώς κάποιον που δεν θα μου έλεγε ψέματα. Δεν είχα ιδέα για δέσμευση, για να χτίσουμε μια ζωή μαζί, για οικειότητα, για εμπιστοσύνη. Είναι γαμ***να δύσκολο.

Αλλά φίλε μου, αν δεν είμαι ταπεινός από την έκπληξη της πίστης, της ιστορίας, της συγχώρεσης και της ανθεκτικότητας. Πώς η αγάπη αναδιατάσσεται και επανεμφανίζεται μετά από μια άδεια νύχτα ή πέντε. Είμαι περήφανος που καταφέραμε να φτάσουμε στην άλλη πλευρά αυτής της χρονιάς. Φέρω τα σημάδια μας με περηφάνια. Είσαι ο πεισματάρης, όμορφος, αμετακίνητος βράχος μου.

Η οικογένεια που έχουμε χτίσει και οι ιστορίες που έχουμε πλέξει μαζί και οι αναμνήσεις που συνεχίζουμε να δημιουργούμε αξίζουν περισσότερο από χίλια εκατομμύρια βραβεία που θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος. Σας αγαπώ και μας αγαπώ», έγραψε η Pink στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών από τη σχέση τους.