Ο James Corden αποχωρήσει από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια

Ο James Corden αποχωρήσει από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια

Όπως έγινε γνωστό, ο James Corden αποχωρεί από το «The Late Late Show», έπειτα από 8 χρόνια παρουσίασης της εκπομπής.

Συγκεκριμένα ο Βρετανός κωμικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με το CBS, το οποίο έληγε τον Αύγουστο, για μία ακόμη σεζόν, έως την ερχόμενη άνοιξη, αλλά αυτή θα είναι η τελευταία.

Μάλιστα, ο 43χρονος James ανακοίνωσε την απόφασή του στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, λέγοντας: «Έχουμε άλλον ένα χρόνο, είμαστε αποφασισμένοι να είναι ο καλύτερος του σόου. Θα υπάρξουν δάκρυα, τόσο πολλά δάκρυα».

«Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση να φύγω γιατί είμαι πάρα πολύ περήφανος για την εκπομπή. Είμαι ενθουσιασμένος που παρατείνω την παραμονή για ένα ακόμα χρόνο. Πάντα πίστευα ότι θα το έκανα για πέντε χρόνια και μετά θα έφευγα αλλά τελικά έμεινα. Πραγματικά το σκεφτόμουν για καιρό αν θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η περιπέτεια.

Είμαι τόσο υπερήφανος για αυτά που έχουμε πετύχει, που είναι πέρα από τα πιο τρελά όνειρά μου. Ποτέ δεν είδα το σόου ως τον τελικό προορισμό μου. Πραγματικά πιστεύω ότι σε έναν χρόνο από τώρα θα είναι μια καλή στιγμή να προχωρήσω και να δω τι άλλο μπορεί να υπάρχει», συμπλήρωσε ο Corden.

«Πριν από επτά χρόνια, ο James Corden ήρθε στις ΗΠΑ και κατέκτησε την τηλεόραση έχοντας μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές και στο διαδίκτυο. Θα θέλαμε να μπορούσε να μείνει περισσότερο, αλλά είμαστε πολύ υπερήφανοι που έκανε το CBS το σπίτι του στην Αμερική και που αυτή η συνεργασία θα παραταθεί για άλλη μία σεζόν του The Late Late Show», δήλωσε ο Τζορτζ Τσικς, πρόεδρος και CEO του τηλεοπτικού δικτύου.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο τα στελέχη του δικτύου ήταν «πρόθυμα» να κρατήσουν τον Κορντέν, έγραψε το Deadline. «Τα αφεντικά μου εδώ στο CBS ήταν απίστευτα υποστηρικτικά και εξαιρετικά υπομονετικά μαζί μου όσο σκεφτόμουν τι θα κάνω», δήλωσε ο Corden.

Ο James Corden άρχισε να παρουσιάζει το show το 2015, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το Carpool Karaoke από το οποίο έχει «παρελάσει» πλειάδα star του Hollywood.

Ενώ στο παρελθόν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σκεφτόταν να κάνει μια αλλαγή. Τον Δεκέμβριο δήλωσε στο Variety ότι «ειλικρινά» δεν ήξερε αν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του.