Ο Austin Butler χρειάστηκε δάσκαλο φωνητικής για να μη μιλάει πια σαν τον Elvis Presley‎‎ μετά τον ρόλο του στην ταινία

Ο Austin Butler χρειάστηκε δάσκαλο φωνητικής για να μη μιλάει πια σαν τον Elvis Presley‎‎ μετά τον ρόλο του στην ταινία

Συνέντευξη στο «Late Show», παραχώρησε ο Austin Butler.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως για να καταφέρει να «ξεφορτωθεί» την προφορά του Elvis Presley‎‎, χρειάστηκε τη βοήθεια ενός δασκάλου φωνητικής.

«Μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα, απλώς προσπαθούσα να θυμηθώ ποιος ήμουν, τι μου άρεσε να κάνω πριν. Για τρία χρόνια, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ο Έλβις», εξήγησε ο Austin Butler για τον ρόλο του, αλλά και τα γυρίσματα που κράτησαν συνολικά 3 χρόνια.

Όσο για τον ρόλο του στη μίνι σειρά «Masters of the Air» της Apple TV+, για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είπε: «Είχα άδεια για μια βδομάδα και μετά πέταξα στο Λονδίνο. Εκείνη την εποχή ήταν ο Covid, οπότε ήμουν σε καραντίνα για 10 μέρες. Και σκέφτηκα “εντάξει, απλά ρίξε όλη σου την ενέργεια για να μάθεις για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”».

«Είχα δάσκαλο διαλέκτων για να με βοηθήσει να μην ακούγομαι σαν τον Έλβις και σε εκείνη την ταινία», είπε ο Butler και τόνισε πως αυτό ήταν για εκείνον το πιο δύσκολο κομμάτι.

«Δεν νομίζω ότι ακούγομαι ακόμα σαν αυτόν, αλλά υποθέτω μάλλον συμβαίνει, γιατί το ακούω πολύ από τον κόσμο», πρόσθεσε ο Austin Butler.