Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε την Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε την Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Καλεσμένος στην εορταστική εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, μεταξύ άλλων θυμήθηκε μια απίστευτη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια από το παρελθόν που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

«Ήμουν 19 ετών, είχα πάει με δυο κολλητούς μου φίλους στο Λονδίνο. Ήταν Πρωτοχρονιά, είχε πολύ κρύο, περνάγαμε πολύ ωραία. Έχουμε βγει έξω, πήγαμε στο Big Ben με όλους τους τουρίστες, χαμός, πίναμε στον δρόμο, τι ωραία τι καλά. Ενώ λοιπόν είχαμε πιει πολύ, εγώ μετά, πήγα και έφαγα ένα ινδικό κοτόπουλο με κάρυ και σταφίδες από ένα μαγαζί που ήταν στο δρόμο.

Κατέληξα μετά από 3-4 ώρες με φοβερούς πόνους στο στομάχι. Χάλια, φριχτά. Δηλητηρίαση φοβερή. Με έτρεχε ο κολλητός μου στο νοσοκομείο. Κατέληξα εκεί. Μου έκανε ο γιατρός μια ένεση για να σταματήσουν οι σπασμοί, έκλαιγα από τον πόνο, έξω έβρεχε.. Φρίκη… Θυμάμαι να λέω στον Άγγλο γιατρό που μου έκανε την ένεση, “you are an angel”. Με έσωσε αυτός ο άγιος άνθρωπος» περιέγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.