Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησής του με τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησής του με τον Σάκη Τανιμανίδη

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Breakfast at Star”, βρέθηκαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την παρουσία του στη βάφτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη μετά την ρήξη που είχαν στις σχέσεις τους.

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν μεταξύ των ανθρώπων, γενικότερα στις σχέσεις μας. Δεν έχω απαντήσει ποτέ έτσι, είναι η πρώτη φορά. Να σας πω την αλήθεια, το απέφευγα λίγο. Δεν θα αναλύσω το παρελθόν, δεν θέλω, γιατί αυτό είναι δικό μας με τον Σάκη. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε τυχαία στο αεροδρόμιο, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες.

Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Τον πήρα και του ευχήθηκα για τα παιδιά του, κάποια περαστικά δικά μου. Είχαμε κάποια ανταλλαγή, σε ένα ανθρώπινο επίπεδο. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, ήταν κάτι πολύ γρήγορο και είπα στην Κρίστη ότι θέλω να καλέσω και όλα τα παιδιά από το World Party, τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή.

Τους κάλεσα και τους τρεις στο γάμο. Κι έτσι ξεκίνησε η φάση, ότι τον καλώ. Δεν μπορούσε να έρθει γιατί είχε τις δικές του δουλειές ο άνθρωπος και είχε και κάποια θέματα υγείας. Και όταν έγινε η βάφτιση, με κάλεσε να πάω», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.