Ο Γιώργος Λιανός ξέσπασε κατά δημοσιευμάτων που γράφουν πως νοσεί από κορονοϊό

Ο Γιώργος Λιανός ξέσπασε κατά δημοσιευμάτων που γράφουν πως νοσεί από κορονοϊό

Την έντονη ενόχλησή του για τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αναφέρουν πως νοσεί από κορονοϊό, εξέφρασε ο Γιώργος Λιανός μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για κάτι που είναι ιατρικό θέμα και προσωπικό δεδομένο, όπως μου εξήγησαν κάποιοι νομικοί… Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν πως έχω κορονοιό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι έχω ή δεν έχω. Γιατί είναι δικαίωμά μου, προσωπικό μου δεδομένο.

Και από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να κάνει χαβαλέ και να περνάει καλά… Σημαίνει ό,τι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω στο μικρόφωνο και να κάνω τη δουλειά μου. Σωστά; Και αυτός είναι ο λόγος που δε βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά μην ασχολείστε με αυτό.

Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω είναι οκ. Πολύς κόσμος έχει περάσει τη συγκεκριμένη αρρώστια ελαφριά. Ας ασχοληθούμε με αυτούς που την περνάνε πραγματικά βαριά» είπε ο Γιώργος Λιανός.