Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε το λόγο που δε θα τον δούμε να ανακοινώνει στους παίκτες του “Survivor” τι έγινε στα Τέμπη

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε το λόγο που δε θα τον δούμε να ανακοινώνει στους παίκτες του "Survivor" τι έγινε στα Τέμπη

To «Survivor All Star» συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ωστόσο 14 περίπου ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, στα επεισόδια του reality δεν έχουμε δει καμία αναφορά για το συμβάν που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ωστόσο, πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται αν οι παίκτες έχουν μάθει τι συνέβη στη χώρα μας, ενώ η Νάνσυ Αντωνίου ρώτησε τον Γιώργο Λιανό μέσα από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή, αν οι διαγωνιζόμενοι έχουν ενημερωθεί για τα Τέμπη.

«Να πάρουν τηλέφωνο τα γραφεία της παραγωγής παιδιά. Υπάρχουν άνθρωποι που τα χειρίζονται αυτά και είναι πολύ λεπτά ζητήματα. Δεν είναι όλα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μου έρχονται και μένα κάποια μηνυματάκια. Μην περιμένετε να δείτε κάποια πράγματα στην τηλεόραση, αν δεν υπάρχει απόφαση για κάτι τέτοιο.

Δεν είμαστε στη φάση να κάνουμε ανακοινώσεις. Δεν είναι όλες οι εκπομπές για όλα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είναι πολύ σοβαρά πράγματα τα οποία δεν είναι για όλες τις εκπομπές» απάντησε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στον τηλεοπτικό αέρα δεν πρόκειται να δούμε ποτέ τους παίκτες να ενημερώνονται για τα Τέμπη.

Η απάντηση του Γιώργου Λιανού προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αποκαλύπτει πως έμαθε ότι οι παίκτες του «Survivor All Star» έχουν ενημερωθεί για την τραγωδία.