Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τι του είπε ο Γιάννης Πλούταρχος για την απόφασή του να μην τραγουδήσει 4 ημέρες μετά τα Τέμπη

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τι του είπε ο Γιάννης Πλούταρχος για την απόφασή του να μην τραγουδήσει 4 ημέρες μετά τα Τέμπη

Αντιδράσεις προκλήθηκαν με την απόφαση να ανοίξουν ορισμένα νυχτερινά μαγαζιά το Σάββατο 4 Μαρτίου, λίγες ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Μάλιστα, με σκληρά λόγια μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Το Πρωινό», για τους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στα νυχτερινά κέντρα, μόλις τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα.

Ενώ μεταξύ των νυχτερινών μαγαζιών που λειτούργησαν ήταν και εκείνο, στο οποίο εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα.

Ωστόσο, ο Γιάννης Πλούταρχος έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του ακολούθους ότι δεν θα εμφανιστεί, σε αντίθεση με την Πάολα, η οποία τραγούδησε κανονικά.

Εξηγώντας αργότερα την κίνησή της, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι σκοπός είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συγκεκριμένη εμφάνιση να δοθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Πάνω στη συζήτηση ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι συνάντησε τυχαία το βράδυ της Κυριακής 5 Μαρτίου, τον Γιάννη Πλούταρχο σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας και αποκάλυψε μέρος των όσων συζήτησαν.

«Στο σχήμα Πάολα, Πλούταρχου, η Πάολα έπαιξε και ο Πλούταρχος δεν έπαιξε. Και πάω σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα χθες. Και κατά τύχη έρχεται ο Πλούταρχος και κάθεται δίπλα μου. Μαζί ήμασταν χθες το βράδυ με τον Πλούταρχο. “Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του”, αυτό μου είπε ο άνθρωπος. Και κάποια άλλα που δεν μπορώ να πω» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.