Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε αν θα υπάρξει 2η σεζόν στις “Σέρρες” μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε αν θα υπάρξει 2η σεζόν στις “Σέρρες” μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο καλό του φίλο και συνεργάτη Πάνο Νάτση που έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

«Η παράσταση μιλά και για την απώλεια και ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έζησα τα τελευταία 2 χρόνια ήταν ο θάνατος του Πάνου Νάτση. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό που έγραψα και βγήκε μέσα από την καρδιά μου» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ενώ σχετικά με το αν θα υπάρξει 2η σεζόν της σειράς “Σέρρες” μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε:

«Θα πρέπει να τα συζητήσω όλα αυτά με τους συντελεστές και με τον ΑΝΤ1+. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα σας πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Πέρσι ήταν φοβερά δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε γιατί περάσαμε όμορφα με αυτή τη σειρά.

Ο Πάνος Νάτσης θα είναι πάντοτε εκεί και θα είναι πάντα αυτή η ιστορία του ό,τι κι αν γίνει. Μου λείπει πολύ αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε με τα παιδιά από το θέατρο κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνουμε. Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα-ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν είδα το δέκατο επεισόδιο γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο».