Ο Γιώργος Δασκαλάκης ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι – Το τελευταίο live και η μάχη με τον καρκίνο

giorgos-daskalakis-people-57-1.jpg

Την αποχώρησή του από τις πίστες και το τραγούδι, ανακοίνωσε ο Γιώργος Δασκαλάκης που εδώ και περίπου έναν χρόνο δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής θα αποχαιρετήσει το κοινό του την Παρασκευή 19 Μαΐου, πραγματοποιώντας μια τελευταία live εμφάνιση σε νυχτερινό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη εμφάνιση εδώ και περίπου έναν μήνα, αφού τότε είχε μάθει πως τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεών του ήταν πολύ καλά.

«Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνιση μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!! Μετά από πολύ σκέψη…μιλώντας και με το φίλο μου και Ιερέα στη Ξάνθη Πατηρ Χρυσοβαλαντη Στιβακταρακη και με την οικογένεια μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!!

Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Nicos Terzis ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά…Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!! Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας… Και εννοείται όπως δίνω θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο…. Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στην ανάρτησή του.

dask.png